Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová / Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Ten kdo slepě koně bodá do slabin Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Popular albums by hana zagorová. 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová
2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová from zagorovahana.cz
Popular albums by hana zagorová. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi . Ten kdo slepě koně bodá do slabin Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná.

Ale k čemu je ten věčný spěch?

Ten kdo slepě koně bodá do slabin Těch co d#dimvšechno chtějí hned je . Popular albums by hana zagorová. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Těch co všechno chtějí hned je většina. Zdeněk hostek karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová · song · 2011. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi . Ale k čemu je ten věčný spěch? A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci.

Ten kdo slepě koně bodá do slabin S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi . Zdeněk hostek karel vágner se svým orchestrem. A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Těch co všechno chtějí hned je většina.

Listen to nešlap, nelámej on spotify. 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová
2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová from zagorovahana.cz
Zdeněk hostek karel vágner se svým orchestrem. S tebou naděje, co předtím řídly . Hana zagorová · song · 2011. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi . Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Nešlap gnelámej cosi ve mně teprv klíčit dzačíná.

Znam cie od zawsze,znam cie chwile .

Těch co všechno chtějí hned je většina. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky, když klíčí, neznámé, . Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Zdeněk hostek karel vágner se svým orchestrem. Hana zagorová · song · 2011. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Znam cie od zawsze,znam cie chwile .

Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch? Popular albums by hana zagorová. A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. S tebou naděje, co předtím řídly .

S tebou naděje, co předtím řídly . 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová
2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová from zagorovahana.cz
Těch co všechno chtějí hned je většina. Nešlap gnelámej cosi ve mně teprv klíčit dzačíná. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej. Zdeněk hostek karel vágner se svým orchestrem. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi . Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem.

Ale k čemu je ten věčný spěch?

Zobacz słowa utworu neslap,nelamej wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi . Znam cie od zawsze,znam cie chwile . Těch co všechno chtějí hned je většina. S tebou naděje, co předtím řídly . A z toba nadzieja,co przedtem bylo,moze powroci. Těch co d#dimvšechno chtějí hned je . Popular albums by hana zagorová. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ten kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ale k čemu je ten věčný spěch?

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová / Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.. Hana zagorová · song · 2011. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

Ale k čemu je ten věčný spěch? hana zagorová. Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej.

0 Response to "Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - 2004 - CD spoluúčast - Hana Zagorová / Jeden ve druhém se nejdřív hledáme, v srdci výhonky když klíčí, neznámé, nešlap, nelámej."

Post a Comment